MizFitz Fitness : Gym untuk wanita@Malaysia-Fitness.info
Username: Password: No Account ? Sign Up Now



Malaysia Fitness



Discussion Topics
Be Fit Malaysia | Best Gyms In KL | Body Factory Gym & Fitness Centre | Celebrity Fitness Malaysia | Certified Professional Trainer Malaysia | Enrich Fitness Kepong Zumba | Fitm Malaysia | Fitness Coach Kl | Fitness First Malaysia Timetable | Gym Malaysia | Gym Trainer Kl | Hiit Classes Kl | Ladies Gym Kuala Lumpur | Ladies Gym Selangor | Mid Valley Gym Price | Personal Gym Trainer | Personal Trainer Klang | Rockafella Gym Ampang | Rockafella Gym Bandar Baru Selayang


MizFitz Fitness : Gym untuk wanita





Showing posts with label Gym untuk wanita. Show all posts. Showing posts with label Gym untuk wanita. Show all posts. RUTIN senaman yang sama setiap hari adakalanya membuatkan seseorang. Cepat bosan dan tiada dorongan untuk melakukan latihan fizikal. Justeru, tidak ada salahnya jika sesekali menukar gerakan senaman untuk menjadikannya lebih menarik. Terbaru anda mungkin boleh mencuba senaman Zumba yang kini semakin digemari dan diminati ramai.. Senaman yang lebih membawa gerakan tarian ini diperkenalkan oleh. Pengasasnya, Beto Perez, seorang jurulatih senaman terkenal dari. Colombia .Perkataan Zumba berasal dari Sepanyol yang membawa maksud tarian parti dengan gabungan pelbagai rentak muzik.

Di MIZFITS FITNESS kami juga menawarkan kelas zumba khas untuk semua ahli ahli kami.. Instructor bagi kelas Zumba kami ialah Cik Adza Rinawati . Jom sertai kami di @MIZFITS FITNES . Untuk mengetahui . Keterangan lanjut sila klik di sini https://www.facebook.com/mizfits.fitness atau email kami di @ mizfits.fitness@yahoo.com. # Harga Membership Dan Pakej Menarik Di Mizfits Fitness. Harga Membership Dan Pakej Menarik Di Mizfits Fitness. Fitness menawarkan tempat untuk bersenam di tempat yang sungguh feminin. Lagi selesa dengan alat alat khas untuk wanita . Beberapa kelas senaman. Seperti KELAS ZUMBA BASIC, KELAS ZUMBA SENTAO, KELAS CAYOTE dan juga.

KELAS YOGA disediakan . Kami juga menyediakan khidmat personal trainer the personal trainer . Surau juga disediakan bagi kegunaan mereka untuk solat.. Pada tika dan saat ini gym kami masih lagi dalam proses renovation tapi tak salah kalau kitaorang nak promote pakej pakej membership yang ditawarkan di. Tahu kalau ada antara anda yang tengah mencari gym and the fellow gym untuk join boleh. Consider gym kami ni ya.. Ok pakej yang ditawarkan oleh pihak kami. 1) RM 400 untuk 3 bulan membership . 2)RM15 untuk menyertai kemudahan gym dan menyertai kelas senaman. Amacam dengan harga dan pakej yang kami sediakan..

Untuk yang nak cuba. Gym kami untuk 3 bulan saja anda perlu membayar sebanyak RM 400 ringgit. Untuk membership fee dan prosessing fee. Dan bayaran bulanan sebanyak. RM150 sebulan. Dan pada yang nak ambil 6 bulan membership harganya. Dikurangkan dan anda hanya perlu bayar RM360 untuk. Membership fee dan prosessing fee dan bayaran bulanan diturunkan menjadi RM130 setahun.. Kalau anda nak lebih save kan duit better la pilih membership untuk.

Setahun terus . Haa ni memang pihak kami pun rekomenkan sangat sangat sangat.. Jika anda pilih untuk bersama Mizfit Fitness selama setahun maka anda. Membership fee dan prosessing fee dan yuran bulanan serendah RM100 sahaja.. Haaaaa berbaloi baloi kannnnnn.... Berita baik kepada 100 orang pertama yang mendaftar dengan kami. Kami. Akan memberikan anda T Shirt eksklusif MIZFITS FITNESS serta sebuah Tote. Bag eksklusif.. Jadiii apa tunggu lagi.

Untuk mendaftar anda boleh email kami di mizfits.fitness@yahoo.com. . Lets be fit and be fit and your existence to be Fabulous :). #untuk keterangan lanjut sila klik di link ini. Hi semua.. Mizfits Fitness sudah memiliki akaun INSTAGRAM!!!!. Kami sedang mencari Personal trainer the personal Trainer wanita. Ciri ciri Personal training session with trainer yang kami cari adalah seperti berikut:. Jika anda memenuhi kriteria yang kami cari.

Sila hubungi pihak kami dengan menghantar email ke tuty_dadza@yahoo.com secepat mungkin ya. Hai semua.. Hari ni kami nak kongsikan dengan anda design me a tattoo-styled logo bagi Mizfits Fitness yang telah direka oleh Adza Edie Izwan. Macam mana? Ok tak logo kita? Awesome kan.. Jutaan terima kasih kepada Adza Edie dari www.ediesign.com untuk logo design ini. Setelah puas mencari lokasi yang terbaik untuk membuka gym kami iaitu MizFits Fitness training and education Centre maka akhirnya kami memilih sebuah shoplot di Star Parck City sebagai lokasi perniagaan kami . Namun semua keputusan terletak di tangan Chairlady kami iaitu Puan Sarimah..

Maka pada 3hb November yang lalu Chairlady datang dari Perlis dan melawat kawasan... Adza Irda sedang nervous menunggu feed back dari Puan Sarimah. Syukur alhamdullilah akhirnya our Chairlady setuju dan suka dengan lokasi yang kami pilih . Amin... Dari kiri En Azizul, Puan Sarimah, Adza Tuty,. Next step mendapatkan contractor yang sesuai untuk menjalankan kerja kerja renovation bagi gym kami.. .

Related Items
'Jejaka Sado' Ipoh Ini Sebenarnya Wanita - Artikel
Personal Trainer, Guru Zumba Untk Gym Wanita
.berbagi cerita.: tertipunya temanku oleh personal trainer di salah suatu tempat fitness di mall jakarta
Untitled design(144)
Affordable Certified Personal Trainer Scottsdale Arizona
Gym Personal Trainer Sports & Outdoors for sale in Skudai, Johor
Slim & Fit Dengkil Sepang Ladies Only
Dulu Berbobot 95 Kg, Kini Wanita Ini Jadi Personal Trainer Lifestyle KLSifu.com
Certified Personal Trainer Female
fitness around kl that suitable for muslim girl?
With muscles and tudung, fitness instructor defies beauty and religious norms - Malaysia
Fitness First Jobs in Malaysia KLSifu.com
Jawatan Kosong Fitness First di Kuala Lumpur - March 2019 KLSifu.com
Jawatan Kosong Fitness First Malaysia - March 2019 KLSifu.com

Popular Topics